Tastatura lui Cioloş chiar funcţionează. Liderul PLUS îl ironizează pe Dan Barna şi postează un filmuleţ din PE

  • Cioloş a făcut un nou filmuleţ despre viaţa sa adiacentă politicii, după cel al călătoriei la Bruxelles, în timpul restricţiilor de circulaţie.
  • În timpul relatării, Cioloş, cu două laptopuri în faţă, face o regie ca a lui Dan Barna când mima că scrie la tastatură.
626 afișări
Imaginea articolului Tastatura lui Cioloş chiar funcţionează. Liderul PLUS îl ironizează pe Dan Barna şi postează un filmuleţ din PE

Tastatura lui Cioloş chiar funcţionează. Liderul PLUS îl ironizează pe Dan Barna şi postează un filmuleţ din PE

Cioloş a realizat un material video pentru a le arăta elevilor de la Colegiul Naţional ”Silvania” din Zalău, oraşul său natal, cum decurge o zi de lucru în Parlamentul European.

În timp ce camera se apropia să-l filmeze, Cioloş, cu două laptopuri în faţă, îşi ridică privirea şi face amuzat un comentariu cu trimitere la colegul său de alianţă, Dan Barna, liderul USR.

”Acum eu chiar bat la taste, chiar scriu pe bune”, spune râzând cu subînţeles liderul PLUS. 

În urmă cu o lună, un filmuleţ în care Dan Barna se prefăcea că bate la taste, înainte de a transmite un mesaj, a devenit viral. 

După ce scena s-a viralizat chiar Dan Barna a venit cu o explicaţie: "Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvenţă în care apar cu primele două secunde de aici când apăs pe lângă tastatura laptop-ului din faţa mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

Dacă renunţăm la capacitatea de umor şi autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc" a reacţionat Dan Barna pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici