Avalanşă de glume după ce Dan Barna se preface că tastează la laptop într-un clip. Reacţia liderului USR. VIDEO

  • O înregistrare publicată de Dan Barna pe Facebook a devenit ţinta glumelor online
  • Liderul USR a fost ”taxat” pentru că se preface că scrie la laptop
  • În urma glumelor Dan Barna a venit cu o explicaţie şi o parodie
30512 afișări
Imaginea articolului Avalanşă de glume după ce Dan Barna se preface că tastează la laptop într-un clip. Reacţia liderului USR. VIDEO

Avanlaşă de glume după ce Dan Barna se preface că tastează la laptop într-un clip. Reacţia liderului USR. VIDEO

Liderul USR, Dan Barna, a publicat marţi dimineaţă pe contul de Facebook un video în care transmitea un mesaj pentru români la o lună de la decretarea stării de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus.

La începutul înregistrării Dan Barna apare că simulează că tastează la laptop, apoi îşi începe mesajul, ca şi cum s-ar fi întrerupt din muncă. Gestul nu a fost trecut cu vedere, nici de critici, nici chiar de fani care s-au întrecut în glume. 

”Felicitări!.. sunteţi primul om care poate sa scrie ceva fără sa apese pe tastatura” a comentat un utilizator pe Facebook.  ”Dane, intram in direct. Arata ca lucrezi” a reacţionat un alt utilizator. ”Vedeti ca baietii de la regie v-au mutat butoanele de la laptop” a glumit un altul. ”Vai cat am ras la inceput. Ce gingas mangaia el laptopul cand apasa pe langa taste si se prefacea ca scrie. Chiar nu puteai sa deschizi un document word si sa scrii ceva ca sa para mai autentic?” a scris un alt utilizator

După ce scena s-a viralizat chiar Dan Barna a venit cu o explicaţie: "Un pic de haz în vremuri de necaz. S-a răspândit pe net o secvenţă în care apar cu primele două secunde de aici când apăs pe lângă tastatura laptop-ului din faţa mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

Dacă renunţăm la capacitatea de umor şi autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc" a reacţionat Dan Barna pe Facebook.

În cele din urmă chiar Dan Barna a postat pe Facebook o parodie cu o simulare a spălatului pe mâini.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici