Taubman: Nu ştiu la ce se referă Vadim Tudor

Ambasadorul SUA în România, Nicolas Taubman, a declarat, la Timişoara, întrebat despre acuzele liderului PRM Corneliu Vadim Tudor la adresa sa, că nu poate fi acuzat de fraudă electorală şi nu ştie la ce se referă liderul PRM.

27 afișări
Imaginea articolului Taubman: Nu ştiu la ce se referă Vadim Tudor

Taubman: Nu ştiu la ce se referă Vadim Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu despre ce vorbeşte domnul Vadim Tudor. Eu nu pot fi acuzat de fraudă electorală pentru că nu am candidat pentru nimic şi nu m-am implicat în alegeri. Eu servesc un post în care sunt numit", a spus el.

Liderul PRM C.V. Tudor i-a adresat, luni, ambasadorului SUA la Bucureşti Nicholas Taubman, o scrisoare în care îl acuză în termeni duri că a "poruncit" şi coordonat o fraudă electorală la alegerile locale şi că s-a amestecat brutal în viaţa politică a României, săvârşind abuzuri.

Ambasada Statelor Unite în România a precizat, marţi, prin Biroul de presă, la solicitarea MEDIAFAX, că nu consideră că scrisoarea lui Corneliu Vadim Tudor merită vreun comentariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici