Taubman: Vom face totul pentru a evita repetarea evenimentelor de la 11 septembrie

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, a reafirmat hotărârea Statelor Unite de a face tot ceea ce le stă în putinţă pentru a evita repetarea unor evenimente precum cele de la 11 septembrie 2001.

1 afișare
Imaginea articolului Taubman: Vom face totul pentru a evita repetarea evenimentelor de la 11 septembrie

Taubman: Vom face totul pentru a evita repetarea evenimentelor de la 11 septembrie

"Ne amintim cu toţii ceea ce s-a întâmplat la acea dată", a spus ambasadorul american, referindu-se la atacurile teroriste comise la 11 septembrie 2001 în Statele Unite.

"Ziua de 11 septembrie este o zi de o importanţă particulară în istoria Statelor Unite, de care ne amintim cu tristeţe", a spus Taubman.

Ambasadorul american a reafirmat cu această ocazie hotărârea Statelor Unite de a evita repetarea unor evenimente similare.

"Este o dată de care ne amintim cu tristeţe, dar şi cu ideea că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca acest eveniment să nu se mai repete şi că vom continua războiul global împotriva terorismului", a spus ambasadorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici