Teo Trandafir: Dacă faci un lucru singur poţi rata; dacă ai alţi oameni alături, te gândeşti la ei

Candidatul PDL pentru un madat de deputat în Colegiul 19, Teo Trandafir, a declarat, duminică, la vot, unde a venit însoţită de fiica sa, că are emoţii, apreciind însă că, dacă faci un lucru singur, poţi să ratezi, dar când ai alţi oameni alături, trebuie să te gândeşti la ei.

40 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Dacă faci un lucru singur poţi rata; dacă ai alţi oameni alături, te gândeşti la ei

Teo Trandafir: Dacă faci un lucru singur poţi rata; dacă ai alţi oameni alături, te gândeşti la ei (Imagine: Mircea Moira/Mediafax Foto)

"De fiecare dată când cineva îşi pune atâtea speranţe în tine şi vezi entuziasm, parcă te obligă. Dacă faci de unul singur un lucru, poţi să ratezi, dar atât timp cât sunt şi alţi oameni alături de tine pas cu pas, te gândeşti la ei", a spus Teo Trandafir.

Ea şi-a exprimat speranţa că va câştiga confruntarea electorală, pentru că este vorba nu doar de un efort enorm pe care l-a făcut ea, ci şi de efortul echipei cu care a lucrat.

Teo Trandafir a mărturisit că are foarte mari emoţii, care au cuprins-o încă de sâmbătă.

"Nu am stare. Şi ieri a fost o zi de coşmar. Am stat cu fiica-mea care îmi tot zicea să stau liniştită, relaxată", a spus candidatul PDL.

Teo Trandafir a menţionat că va merge prin mai multe secţii de votare în cursul zilei, pentru lua pulsul procesului electoral şi că se va afla şi la sediul de campanie, unde va aştepta momentul închiderii urnelor şi rezultatele votului.

Teo Trandafir a venit însoţiita de fiica sa, Maia şi de purtătorul de cuvânt al campaniei, europarlamentarul Cristian Preda.

Maia a mărturisit că are foarte multe emoţii pentru mama sa şi că speră că aceasta va câştiga alegerile de duminică.

Întrebată ce va face dacă mama ei va câştiga şi, în calitate de parlamentar, nu va mai navea timp să stea cu ea, fiica lui Teo Trandafir a afirmat: "Pentru mine nu e nimic. Tot mama mea rămâne".

Liliana Mincă şi Teo Trandafir îşi dispută mandatul de deputat în colegiul 19 din Capitală, rămas vacant prin plecarea Danielei Popa (PC) la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Potrivit legii, alegerile parlamentare parţiale se desfăşoară într-un singur tur, candidatul cel mai bine clasat fiind declarat câştigător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici