Teo Trandafir: Mi s-a părut că primarul Popescu Piedone a fost foarte decent în această campanie

Teo Trandafir, câştigătoarea mandatului de deputat din Colegiul 19 Bucureşti, a declarat, luni, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost "foarte decent" în această campanie electorală, iar ea nu s-a considerat deloc lezată sau discriminată.

44 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir: Mi s-a părut că primarul Popescu Piedone a fost foarte decent în această campanie

Teo Trandafir: Mi s-a părut că primarul Popescu Piedone a fost foarte decent în această campanie (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Mi s-a părut că domnul primar a fost foarte decent în această campanie şi că a ajutat cât a considerat. Eu nu m-am considerat deloc lezată sau discriminată în vreun fel", a spus Teo Trandafir despre acuzaţiile PSD şi PNL potrivit cărora primarul Cristian Popescu Piedone nu s-ar fi implicat în campania candidatei Liliana Mincă.

Ea a amintit că în campania electorală a solicitat o întâlnire cu primarul, care i s-a acordat imediat. "Mi s-a părut un gest frumos şi de bun-simţ", a mai spus Teo Trandafir.

La rândul lui, preşedintele PDL Sector 4, Romeo Raicu, a declarat că această campanie din Colegiul 19 demonstrează faptul că tipul de campanie "răţuşca cea urâtă" s-a sfârşit.

"Nimeni, dacă nu are proiecte, nu se mai poate ascunde în spatele nimănui. Avem alegeri uninominale şi partidele trebuie să înţeleagă că, fără să propună oameni de valoare care au proiecte, pot să vină cu oricine din cadrul partidului să îl ascundă în spatele lui pentru că nu va păcăli electoratul", a mai spus Raicu.

Preşedintele PDL Bucureşti, Liviu Negoiţă, a arătat că nu ştie să existe discuţii privind o eventuală trecere a primarului din Sectorul 4 la PDL.

"Eu nu ştiu ce s-ar aştepta de la un primar atunci când într-un colegiu se desfăşoară alegeri. Sigur că unii s-au învăţat că primarul trebuie să fie în fruntea oştilor şi să ţipe cât mai tare pentru a desfiinţa contracandidatul", a spus Negoiţă, pledând pentru campanii electorale civilizate.

"Din câte ştiu eu, domnul primar îşi face treaba OK la Sectorul 4. Alte discuţii nu au avut loc, de trecere dintr-o parte în alta", a mai arătat Negoiţă.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu scrie, luni, pe blogul său, că primarul PC din Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, a făcut "blat" la alegerile din Colegiul 19 şi că liberalii au încercat să explice "în particular" de săptămâni bune că Piedone trânteşte "meciul" la aceste parţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici