Teo Trandafir şi-a inaugurat sediul de campanie, purtătorul său de cuvânt este Cristian Preda - FOTO

Teo Trandafir (PDL) şi-a inaugurat, duminică, sediul de campanie, aflat la câţiva metri de cel al contracandidatei sale, Liliana Mincă (PSD-PC), ea anunţându-şi strategia de campanie prin sloganul "Mai mult suflet, mai puţină politică", purtătorul său de cuvânt fiind eurodeputatul Cristian Preda.

82 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir şi-a inaugurat sediul de campanie, purtătorul său de cuvânt este Cristian Preda - FOTO

Teo Trandafir şi-a inagurat sediul de campanie, purtătorul său de cuvânt este Cristian Preda (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Teo Trandafir a avut şi surpriza de a fi vizitată de contranandidata sa, Liliana Mincă, care s-a oprit la sediul de campanie al PDL pentru a o saluta şi a-i ura succes în campanie.

"Dumnezeu o va alege pe cea care este cea mai bună", i-a spus Liliana Mincă contracandidatei sale.

La intrarea în sediul de campanie al PDL a fost postat un banner cu imaginea lui Teo, alături de mai multe persoane, pe un fond alb, verdele fiind culoarea folosită în mesajul electoral al candidatei PDL: "TEOdora Trandafir, Un prieten în Parlament" şi "100% Suflet".

Banner-ele de campanie nu au culoarea portocalie, singurul element care ţine de PDL fiind sigla partidului, dispusă în colţul din dreapta al acestor mesaje promoţionale.

Întrebată de ce nu foloseşte culoarea portocalie a PDL pentru a-şi promova campania, Teo Trandafir a explicat că partidul a avut generozitatea de a nu o politiza.

"Mi-au explicat clar că nu au nevoie de încă un om politic care să sforăie în continuare în Parlament, care să scoată idei pe care nu le poate sduce la bun sfârşit", a mai declarat Teo.

"Am fost acuzată în ultima vreme că nu ştiu politică deloc. Am stat şi m-am gândit şi nu este chiar aşa", a spus Teo Trandafir, arătând că de-a lungul activităţii din televiziune a cunoscut mulţi politicieni şi nu este complet ruptă de fenomen.

Teo a mai explicat că ceea ce o diferenţiază de ceilalţi politicieni este acest slogan pe care şi l-a ales - "Mai mult suflet, mai puţină politică", şi anume că politicienii fac multă, multă politică, cu puţin, puţin suflet , iar noi o să facem politică, nu neapărat puţină, cu mult suflet.

Despre ceea ce îşi propune în Parlament, Teo Trandafir a declarat că nu va creşte pensiile sau salariile. "Trebuie să fii inconştient să îţi propui asta sau să spui aşa ceva, dar ştiu ce trebuie să fac ca să pun presiune pe oamenii care pot face asta", a spus ea.

Ea a prezentat şi câteva din problemele colegiului unde candidează: spaţii nefolosite, revendicate şi care nu pot fi folosite de locuitori, lipsa locurilor de parcare, câinii comunitari, reabilitatea termică a locuinţelor, etc.

Printre subiectele proiectelor de lege pe care doreşte să le impună în Parlament, Teo s-a referit la copiii abandonaţi, cei trimişi la cerşit sau cei abandonaţi în maternităţi care nu pot fi adoptaţi din cauza legislaţiei, care nu prevede acest lucru în cazul copiilor părăsiţi de ambii părinţi.

Un alt proiect al său se referă la copiii talentaţi care trăiesc în condiţii grele şi care pot fi ajutaţi prin burse.

Teo Trandafir a spus că va avea o campanie door-to-door, că va merge zilnic prin colegiu, pentru a-l cunoaşte.

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Teo Trandafir, Cristian Preda a declarat că este legat de aceasta prin faptul că a crescut în acest colegiu în care au loc alegerile parţiale iar Teo Trandafir aparţine generaţiei sale, amândoi fiind studenţi în 1989.

"Cred că a venit timpul ca studenţii din 1989 să ajung la Putere, nu prin aranjamente şi prin tot felul de reţele ale acestui sistem care amestecă politicieni, oameni de afaceri, corupţi, toate tenebrele în care s-a scăldat clasa politică", a spus el.

Preda s-a referit la o declaraţie a candidatei PSD-PC, Liliana Mincă, care spunea că Piedone are nevoie de un deputat. "Nu Piedone are nevoie de un deputat, cetăţenii au nevoie, oamenii care stau aici, în blocurile acestea au nevoie", a spus el, arătând că Teo va face o campanie decentă.

"Teo este o fată de comitet, cum se spunea pe vremuri. Ne batem pentru o altfel de politică, a sufletului", a mai declarat Cristian Preda.

Printre cei care au susţinut-o pe Teo Trandafir la prima acţiune de campanie s-au aflat preşedintele Organizaţiei PDL Sector 4, Romeo Raicu, viceprimarul Mircea Raicu, deputaţii Theodor Paleologu şi Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici