Teodor Meleşcanu participă la reuniunea Consiliului Afacerilor Externe

Ministrul Afacerilor externe, Teodor Meleşcanu participă luni la reuniunea Consiliului Afacerilor Externe (CAE) din Bruxelles.

100 afișări
Imaginea articolului Teodor Meleşcanu participă la reuniunea Consiliului Afacerilor Externe

Teodor Meleşcanu participă la reuniunea Consiliului Afacerilor Externe

''Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, participa luni, 28 mai 2018, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe (CAE), care se va desfăşura la Bruxelles. Principalele teme de pe agenda de discuţii sunt: situaţia din Venezuela, Iran, R. D.Congo şi cadrul post Cotonou. În cadrul unui dejun informal de lucru, vor fi abordate inclusiv evoluţiile recente din Fâşia Gaza'', se arată în comunicatul de presă MAE remis de MEDIAFAX.

Sursa citată susţine că în cadrul reuniunii Consiliului Afacerilor Externe (CAE) miniştrii de externe ai Bulgariei şi Austriei, Ecaterina Zaharieva, respectiv Karin Kneissl, vor găzdui un mic-dejun informal de lucru, unde invitatul special va fi ministrul de externe macedonean, Nikola Dimitrov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici