Teodorovici: Bugetul va fi prezentat în şedinţa CEx a PSD şi marţi va fi adoptat în Guvern

Ministrul Finanţelor va prezenta proiectul de buget în şedinţa CEx a PSD de duminică, iar marţi documetul va fi discutat şi adoptat în Guvern.

382 afișări
Imaginea articolului Teodorovici: Bugetul va fi prezentat în şedinţa CEx a PSD şi marţi va fi adoptat în Guvern

Teodorovici: Bugetul va fi prezentat în CEx a PSD şi marţi va fi adoptat în Guvern

„În Cex vom face o prezentare colegilor, despre logica bugetară pe 2019 şi vedem dacă vor fi propuneri de ajustare, idei care să fie cuprinse în buget”, a spus Teodorovici. .

Ministerul spune că marţi după-amiază sau seara bugetul va ajunge în Parlament, după ce va fi adoptat de Guvern.

Ministrul Finanţelor a susţinut că este o propunere de buget „revoluţionară“. „Este o alocare financiară care sprijină foarte mult sectoare precum sănătatea şi educaţia. Este prima oară după revoluţie când nu mai suntem obligaţi să asigurăm sume de transfer de la bugetul de stat către zona de pensii”, a adăugat ministrul. El a adăugat că fiecare ordonator de credite va trebui să primească aprobari de la Ministerul Finanţelor pentru fiecare cheltuială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici