Teodorovici, după ce a pierdut alegerile la şefia PSD: Merg înainte cu credinţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic

Eugen Teodorovici a postat duminică un mesaj video pe Facebook în care le-a mulţumit celor care l-au votat la congresul de sâmbătă al PSD, despre care a spus că a fost organizat nedemocratic şi nestatutar.

114 afișări
Imaginea articolului Teodorovici, după ce a pierdut alegerile la şefia PSD: Merg înainte cu credinţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic

Teodorovici, după ce a pierdut alegerile la şefia PSD: Merg înainte cu credinţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic

Mesajul video postat de Eugen Teodorovici pe Facebook este adresat colegilor, simpatizanţilor şi „mai ales prietenilor din PSD”. El a explicat şi de ce a refuzat să participe la congresul din 22 august, apreciind că această competiţie a fost organizată nedemocratic şi nestatutar.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi acordat votul vostru în congresul de ieri, la care eu nu am participat. Este un gest care mă onorează. Dar şi celor care aţi fi vrut să o faceţi, dar nu aţi putut. Celor care v-aţi anulat votul sau aţi decis, ca şi mine, să nu participaţi. Chiar dacă nu am participat, şi mi-am explicat refuzul de a fi prezent într-o competiţie organizată nedemocratic şi nestatutar, eu merg înainte cu credinţa şi speranţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic, care va reuşi să schimbe întreaga clasă politică din România. Merg înainte cu convingerea că nu este niciodată prea târziu pentru a deveni liberi şi că atunci când toţi PSD-iştii vom putea spune <da> sau <nu> din convingere şi nu din constrângere, PSD va fi liber”, a spus Teodorovici.

El a fost contracandidatul lui Marcel Ciolacu la postul de preşedinte al partidului şi a obţinut 91 de voturi.

La Congresul PSD din 22 august, Marcel Ciolacu a preluat funcţia de preşedinte al PSD după ce a obţinut 1.310 voturi, Eugen Teodorovici - 91, iar 49 de voturi au fost nule.

Noul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, l-a invitat pe Teodorovici să se alăture conducerii formaţiunii. „O să-l invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum este PSD depăşeşte jocul singular. Filmele cu Chuck Norrris şi «Lupul singuratic» erau prin anii ’75”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

#insistpentruRomania #insistpentrudemocratie #PSDpentruoconduitapoliticamoderna

Publicată de Eugen Orlando Teodorovici pe Duminică, 23 august 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici