Ciolacu îl invită pe Teodorovici să se alăture conducerii PSD: Filmele cu Chuck Norris, cu lupul singuratic erau prin anii 75”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îl invită pe contracandidatul său la şefia partidului, Eugen Teodorovici, să se alăture conducerii formaţiunii: „Să înţeleagă că o entitate cum e PSD depăşeşte jocul singural. Filmele cu Chuck Norris, cu lupul singuratic erau prin anii 75”.

869 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl invită pe Teodorovici să se alăture conducerii PSD: Filmele cu Chuck Norris, cu lupul singuratic erau prin anii 75”

Ciolacu îl invită pe Teodorovici să se alăture conducerii PSD: Filmele cu Chuck Norris, cu lupul singuratic erau prin anii 75”

„O să-l invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum e PSD depăşeşte jocul singural. Filmele cu Chuck Norris, cu lupul singuratic, erau prin anii 75”, spune Marcel Ciolacu, ales preşedinte al PSD la congresul extraordinar de sâmbătă.

El a ţinut să tragă un semnal de alarmă privitor la unitatea partidului.

„O echipă nu înseamnă că gândim toţi la fel. Vă daţi seama ce plictiseală ar fi la şedinţele noastre dacă toţi am gândi la fel. E şi normal să avem opinii divergente. Important e ca atunci când luăm o decizie să fie respectată de toată lumea. Cine nu o respectă să-şi vadă de drumul lui”, a spus acesta.

Eugemn Teodorovici a primit 91 de voturi la congres, iar Marcel Ciolacu, peste 1.300 de voturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici