Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Liderul formaţiunii, Eugen Tomac, candidează pentru Sectorul 1

Fostul prezidenţiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului şi la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formaţiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1, a anunţat duminică Traian Băsescu.

2930 afișări
Imaginea articolului Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Liderul formaţiunii, Eugen Tomac, candidează pentru Sectorul 1

Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Tomac candidează pentru Sectorul 1

„Văd că partidele s-au apucat să îşi facă liste şi astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidaţi. Din partea PMP, care are peste 10% în Bucureşti o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamţu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ştefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 şi Ştefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut şi sunt convins că vor face performanţă”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

USR Bucureşti l-a validat, sâmbătă, pe Nicuşor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloş a spus că PLUS nu renunţă la Vlad Voiculescu şi va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susţină.

Ludovic Orban a afirmat, duminică, faptul că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Şi Gabriela Firea a anunţat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paleologu,
pmp,
primărie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici