Timişoara este condusă de...acţiuni listate la bursă! Dominic Fritz şi-a făcut publică declaraţia de avere. Ce deţine edilul oraşului de pe Bega

  • Primarul Timişoarei Dominic Fritz şi-a făcut publică declaraţia de avere
  • Dominic Fritz are acţiuni la mai multe companii mari listate pe piaţa bursieră
  • Cele mai mari acţiuni sunt la Netflix : 12.510 euro
5476 afișări
Imaginea articolului Timişoara este condusă de...acţiuni listate la bursă! Dominic Fritz şi-a făcut publică declaraţia de avere. Ce deţine edilul oraşului de pe Bega

Sursa foto: Mediafaxfoto

Timişoara este condusă de...acţiuni multe! Dominic Fritz, primarul municipiului, alături de cei doi viceprimari şi consilieri locali tocmai şi-au publicat declaraţia de avere.

Aşa am aflat că Dominic Fritz are acţiuni la companii mari de pe piaţa bursieră. Printre ele se numără şi Samsung, Telecom, Visa şi Netflix. Valoarea totală a acţiunilor se ridică la 33.000 de euro. Aşa cum probabil te aşteptai, cei mai mulţi bani sunt la Netflix: 12.510 euro.

În declaraţia de avere sunt publicate şi datoriile căpătate în urma campaniei electorale dar şi informaţiile din ultimul an fiscal. Primarul german al Timişoarei a câştigat aproximativ 42.000 de euro, când lucra în administraţia prezidenţială din Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici