Timişorenii îşi scriu doleanţele către candidaţii la europarlamentare pe un panou

Preşedintele TNL Timiş, Ciprian Bogdan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că tinerii liberali montează, joi, un panou în centrul Timişoarei, pe care localnicii le pot scrie mesaje candidaţilor la alegerile europarlamentare.

1 afișare
Imaginea articolului Timişorenii îşi scriu doleanţele către candidaţii la europarlamentare pe un panou

Timişorenii îşi scriu doleanţele către candidaţii la europarlamentare pe un panou

Mesajele vor fi centralizate şi transmise candidaţilor liberali pentru Parlamentul European.

"Acţiunea va demara joi şi va consta în montarea unui panou cu foi de hârtie pe care persoanele care vor trece prin Timişoara şi timişorenii vor putea să-şi spună părerea despre rolul României în Uniunea Europeană şi locul pe care-l merită România în UE, locul în care vor ei ca parlamentarii europeni pe care-i vom alege la următoarele alegeri să ducă România în Uniunea Europeană. Am considerat că trebuie să ne consultăm cu cetăţenii pentru că modul în care aceşti europarlamentari, care vor fi aleşi, vor pune problemele în Parlamentul European va marca România în următorii 20 - 30 de ani", a spus Ciprian Bogdan.

Potrivit acestuia, panouri similare vor fi montate şi la Lugoj, Ploieşti şi Sinaia săptămâna viitoare, tot într-o zonă centrală, acestea fiind disponibile publicului circa 30 de zile.

"Acest proiect este realizat de TNL şi de candidaţii la europarlamentare. Toate părerile pe care le vor scrie cetăţenii vor fi centralizate şi se vor regăsi în acţiunile viitorilor parlamentari ai PNL", a afirmat Ciprian Bogdan.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici