Tinerii PDL i-au arătat lui Boza cartonaşe roşii, în timpul discursului

Tinerii prezenţi duminică la Consiliul Naţional de Coordonare al OT PDL au ridicat cartonaşe roşii în timpul discursului lui Bogdan Boza, candidat la funcţia de secretar general al acestei organizaţii, post pentru care candidează şi Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului.

1 afișare
Imaginea articolului Tinerii PDL i-au arătat lui Boza cartonaşe roşii, în timpul discursului

Tinerii PDL i-au arătat lui Boza cartonaşe roşii, în timp ce acesta îşi ţinea discursul

Majoritatea tinerilor prezenţi la CNC al OT PDL au ridicat cartonaşe roşii, în timpul discursului lui Bogdan Boza.

Acesta a ignorat, însă, gestul colegilor săi, prezentând, într-un discurs succint, câteva repere ale programului său politic.

Boza a spus că "2008 va fi guvernarea seniorilor", dar că vrea ca "2012 să fie guvernarea organizaţiei de tineret".

Bogdan Boza propune, în programul său politic "Împreună, mai puternici", înfiinţarea unui Consiliu de Onoare al organizaţiei, care să elaboreze un Cod de conduită şi onoare al tineretului PDL.

Programul politic al lui Bogdan Boza se numeşte "Împreună, mai puternici. Proiect de reconstrucţie instituţională a OT PDL".

În proiect, Boza vizează înfiinţarea unui Consiliu de Onoare, format din 10 membri, care să elaboreze un "Cod de conduită şi onoare al tineretului PDL".

De asemenea, el propune restructurarea Departamentului de resurse umane al OT PDL, conform unor criterii clare.

El arată că, mai întâi, departamentul trebuie să se bazeze pe dezvoltarea organizaţională, fundamentată pe recrutarea noilor membri ai OT PDL în două sesiuni, toamna şi primăvara, şi instruirea acestora prin intermediul unor seminarii, conferinţe, şcoli de vară, vizite de studiu, dezbateri publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici