Tomac: Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la toate sectoarele Capitalei

Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la toate sectoarele Capitalei, iar Clotilde Armand şi Radu Mihaiu vor fi candidaţii polului de dreapta pentru un nou mandat, declară la RFI preşedintele PMP, Eugen Tomac.

398 afișări
Imaginea articolului Tomac: Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la toate sectoarele Capitalei

Tomac: Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la toate sectoarele Capitalei

„Indiscutabil, doamna primar Clotilde Armand va fi candidatul Dreptei Unite şi va fi susţinută de toate partidele, la fel ca şi domnul primar Mihaiu de la Sectorul 2. Deci indiscutabil, vom avea o listă de candidaţi comuni la Consiliul Local, Consiliul General şi pentru primăria fiecărui Sector”, spune Eugen Tomac, întrebat cum va stabili Alianţa Dreapta Unită (USR, PMP şi Forţa Dreptei) candidaţii la sectoarele Capitalei.

Liderul PMP spune despre scenariul Marcel Ciolacu candidat la Primăria Capitalei că nimeni nu are şanse să-l învingă pe Nicuşor Dan.

„Bănuiesc că este un scenariu pe care îl iau în calcul cei din PSD, însă nu mă mai miră nimic. PNL-ul nu mai are propria identitate, el a reuşit să obţină un scor foarte bun în 2020, pentru că a mers pe mesajul: votaţi PNL, scăpaţi de PSD! Astăzi, practic, orice cetăţean de dreapta ştie că un vot dat PNL este de fapt un vot dat PSD-ului”, adaugă Tomac.

În opinia sa, ,,fie Ciolacu, fie oricare candidat din partea acestei monstruoase coaliţii aflate la putere n-are nici o şansă în faţa lui Nicuşor Dan. Este un om care a demonstrat că poate, este un om care a preluat o primărie aflată în faliment, a repus-o pe picioare şi chiar dacă nu comunică zi de zi ceea ce face, cetăţenii observă diferenţa. Eu sunt absolut convins că indiferent pe cine vor împinge PSD şi PNL în bătălie la Primăria Capitalei, nu va avea nici o şansă, nici măcar Marcel Ciolacu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici