Tomac anunţă că au fost strânse semnăturile pentru candidatura lui Traian Băsescu într-o singură zi

  • Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, miercuri, că au fost strânse semnăturile pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.
  • Eugen Tomac a anunţat pe 4 august că Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei.
  • Traian Băsescu a fost primar al Bucureştiului în perioada 2000-2004.
557 afișări
Imaginea articolului Tomac anunţă că au fost strânse semnăturile pentru candidatura lui Traian Băsescu într-o singură zi

Tomac anunţă că au fost strânse semnăturile pentru candidatura lui Traian Băsescu într-o singură zi

Tomac le-a mulţumit, pe Facebook, celor care au semnat pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

„În prima zi s-au strâns peste 11480 de semnături. Vă aşteptăm şi astăzi (miercuri – n.r.) alături de noi, continuăm campania de strângere de semnături! Cu Băsescu înainte!”, a scris Eugen Tomac.

Anunţul candidaturii fostului preşedinte Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei a fost făcut de liderul PMP Eugen Tomac, luni seara, pe Facebook.

Conform Legii 84/2020, pentru alegerile locale din 2020, numărul semnăturilor s-a redus la jumătate.

Eugen Tomac a anunţat pe 4 august că Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Generală a Capitalei. Fostul preşedinte al României, eurodeputatul Traian Băsescu, i-a spus liderului PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura sa la Primăria Capitalei la alegerile locale din toamna acestui an, după ce USR s-a împotrivit ca PMP să facă parte din alianţa PNL-USR în Capitală.

Traian Băsescu a fost primar al Bucureştiului în perioada 2000-2004. În iunie 2000, Băsescu a câştigat din partea PD alegerile pentru Primăria Municipiului Bucureşti, în faţa lui Sorin Oprescu, cel care 8 ani mai târziu va fi primar al Capitalei.

 

Vă mulţumim tuturor, avem semnăturile pentru candidatura domnului Preşedinte Traian Băsescu la Primăria Generală a...

Publicată de Eugen Tomac pe Marţi, 11 august 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici