Tomac, despre fotografia lui Dragnea: Frăţia cormoranilor proaspăt ieşiţi din piscină

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, vineri, referindu-se la fotografia lui Liviu Dragnea, în care apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chiţoiu, Darius Vâlcov şi miniştrii Niculae Bădălău şi Eugen Teodorovici, că este ”Frăţia cormoranilor proaspăt ieşiţi din piscină”.

452 afișări
Imaginea articolului Tomac, despre fotografia lui Dragnea: Frăţia cormoranilor proaspăt ieşiţi din piscină

Tomac, despre fotografia lui Dragnea: Frăţia cormoranilor proaspăt ieşiţi din piscină

”Nici nu se putea ilustra mai bine episodul trist prin care trece România - Frăţia cormoranilor proaspăt ieşiţi din piscină, care s-a reunit în jurul mesei rotunde pentru a vedea de unde mai poate fura, ce taxe mai introduce pentru a stoarce companiile şi populaţia de bani. Din tablou lipseşte cea care ar trebui, prin natura funcţiei sale, să aibă ultimul cuvânt. Dar tanti Viorica nu e în stare să înţeleagă nici măcar mecanismele prin care cei mai mari bandiţi vor să fure şi mai mult din avuţia românilor. Ea s-ar fi plictisit de moarte. A ales doar să execute”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, vineri, o fotografie în care apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi de secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu. Mesajul său este ”cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.

”Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine”, a scris pe pagina sa de Facebook Liviu Dragnea.

În fotografia postată apar în jurul unei mese, pe lângă Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu.

Premierul Viorica Dăncilă nu apare în fotografie.

Potrivit unor surse politice, întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc luni, liderii coaliţiei de guvernare urmând să discute despre proiectul bugetului pentru anul 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici