Traian Băsescu: Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut. Ţine partidul cu mână de fier

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat, duminică seara, că liderul interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, conduce PSD "cu mână de fier". Băsescu a spus despre Dăncilă că este "un om de partid care poate fi şi eficient" şi că "a pus şaua pe PSD şi bine a făcut" pentru a ţine ordinea.

1805 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut. Ţine partidul cu mână de fier

Traian Băsescu: Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut. Ţine partidul cu mână de fier

"Doamna Dăncilă ţine partidul cu mână de fier. Era mai mult tărăboi pe vremea lui Dragnea decât pe vremea lui Dăncilă. A dat să mişte în front primăriţa noastră domana Firea a lipit-o de pereţi de nu s-a văzut. Au vrut unii să mute congresul după prezidenţiale. Le-a spus «Alo, eu sunt prim-ministru şi vreau să fiu şi preşedinte al partidului. Se face mâine congresul». Doamna Dăncilă a pus şaua pe PSD şi bine a făcut, pentru că îi va ţine în ordine şi disciplină. Aşa o descopăr ca fiind un om de partid care poate fi şi eficient. Pe mine mă surprinde că e mai exactă şi îşi atinge mai uşor obiectivele decât Dragnea. La el toată lumea vorbea în jur, bătea câmpii. La doamna Dăncilă le spune doar o dată şi se întâmplă", a declarat, duminică seara, la România TV, fostul preşedinte Traian Băsescu.

La întâlnirea informală a liderilor din PSD de la Neptun, membri mai vechi şi cu influenţă au dorit să obţină susţinerea premierului Viorica Dăncilă pentru funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general în PSD, potrivit unor surse social-democrate. Însă liderul interimar al PSD i-a susţinut pe cei tineri, pentru a da un mesaj că PSD a înţeles ceea ce au transmis cetăţenii pe 26 mai.

Taguri:
dăncilă,
psd,
băsescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici