Traian Ungureanu: Deputaţii jurişti PDL vor ajunge la şedinţa în care se discută cazul Trăşculescu

Purtătorul de cuvânt al campaniei electorale ARD, Traian Ungureanu, a declarat, vineri, că este convins că deputaţii PDL membri ai Comisiei juridice "sunt pe drum" şi vor ajunge la şedinţa în care se discută cazul Trăşculescu.

118 afișări
Imaginea articolului Traian Ungureanu: Deputaţii jurişti PDL vor ajunge la şedinţa în care se discută cazul Trăşculescu

Traian Ungureanu (Imagine: Tiberiu Crişan/Mediafax Foto)

Ungureanu a fost întrebat cum comentează faptul că şedinţa Comisiei Juridice în care urma să se discute despre cazul Trăşculescu, stabilită iniţial pentru vineri, ora 13:00, a fost amânată, printre parlamentarii absenţi aflându-se reprezentanţi PDL.

"Sunt convins că sunt pe drum", a răspuns Traian Ungureanu, fără alte precizări.

Şedinţa Comisiei era programtată pentru ora 13.00, dar a fost amânată până la 15.30, motivul oficial fiind necesitatea ca membrii Comisiei să studieze dosarul mai mult timp.

Câţiva deputaţi, printre care şi Mircea Grosaru, au sosit deja la Parlament pentru a participa la şedinţă.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici