Trandafir: Sunt dezamăgită de strategia de atacuri murdare la adresa mea din partea candidatei PSD+PC

Candidata PDL la funcţia de deputat rămasă vacantă în Colegiul 19, Teo Trandafir, acuză faptul că Liliana Mincă, reprezentant al PSD+PC în cursa electorală, duce o campanie bazată pe "atacuri murdare" şi distrugeri materiale.

33 afișări
Imaginea articolului Trandafir: Sunt dezamăgită de strategia de atacuri murdare la adresa mea din partea candidatei PSD+PC

Trandafir: Sunt dezamăgită de strategia de atacuri murdare la adresa mea din partea candidatei PSD+PC (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Campania electorală din Colegiul 19 continuă să fie purtată de candidata PSD+PC şi de echipa sa într-o manieră negativă, distructivă, axată pe afectarea în orice mod, chiar şi la limita sau dincolo de limitele legalităţii, a campaniei candidatei Teo Trandafir, susţine PDL într-un comunicat remis, joi seară, agenţiei MEDIAFAX.

"Sincer, am crezut şi încă mai cred că o campanie electorală trebuie şi poate fi purtată civilizat, în dezbateri pe proiecte şi soluţii, nu prin distrugeri de materiale, nu prin atacuri murdare. Adoptând o astfel de strategie candidata PSD-PC îmi sugerează mie personal că nu are ce spune electoratului despre sine, depre proiectele sale şi atunci a ales împroşcarea mea cu noroi. Sunt luată prin surprindere pentru că eu sunt un om de bună credinţă şi am crezut când mi s-a promis de către candidata PSD+PC o campanie civilizată. Au fost, se pare, doar vorbe pe care eu le-am crezut. Nu aş dori să comentez mai mult. Sunt dezamăgită" a declarat Trandafir, citată în comunicat.

Echipa de campanie a PDL şi candidata Teodora Trandafir reconfirmă "dorinţa şi angajamentul ferm de a susţine şi pe mai departe o campanie cu suflet, axată pe prezentarea de soluţii concrete la problemele reale ale locuitorilor Colegiului 19".

"Campania negativă declanşată încă din primele zile de candidata PSD+PC o descalifică în opinia noastră din punct de vedere moral şi ne exprimăm convingerea că ea va fi şi sancţionată electoral de locuitorii Colegiului 19", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici