Trezorierul PSD, în faţa colegilor de partid, despre protestatarii de la Reşiţa: „Vor să aducă la putere nişte oameni prin agresivitate şi prin mizerie”

Mircea Drăghici a declarat, sâmbătă, despre faptul că cei din conducerea PSD au fost întâmpinaţi la Reşita de protestatari, că aceştia vor să aducă, prin agresivitate, nişte oameni la putere, însă social-democraţii nu vor accepta aşa ceva.

728 afișări
Imaginea articolului Trezorierul PSD, în faţa colegilor de partid, despre protestatarii de la Reşiţa: „Vor să aducă la putere nişte oameni prin agresivitate şi prin mizerie”

Trezorierul PSD, în faţa colegilor de partid, despre protestatarii de la Reşiţa: "Vor să aducă la putere nişte oameni prin agresivitate şi prin mizerie"

„Aţi văzut afară că agresivitatea vrea să ne de afară din casa noastră. Că ei vor să aducă la putere nişte oameni prin agresivitate şi prin mizerie. Nu vom accepta aşa ceva în casa noastră şi vă rog pe toţi, prin vorbe, să spuneţi ceea ce face prin fapte Guvernul. Este important să spuneţi şi dumneavoastră. Nu-l putem lăsa doar pe preşedintele Liviu Dragnea să spună despre programul de guvernare. O face foarte bine, a gândit un program foarte bun. Suntem mândri că ţinem pasul şi atingem ţintele împreună, dar este şi rândul nostru să intrăm în teren. Este rândul nostru să-i blamăm pe cei care vor să ne confişte ţara şi să ne vândă tradiţiile şi bogăţiile. Sunt afară. Prin agresivitate au vrut să ne strice evenimentul, nu au reuşit şi nu vor reuşi. Împreună, vom câştiga campaniile”, le-a transmis Mircea Drăghici social-democraţilor prezenţi la evenimentul în care a fost ales liderul PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan.

Liviu Dragnea a participat la alegerile PSD Caraş-Severin, de sâmbătă de la Reşiţa, alături de trezorierul PSD Mircea Drăghici, Natalia Intotero, ministru pentru Românii de pretutindeni, şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. Aceştia au fost întâmpinaţi de un grup de protestatari, înaintea evenimentul partidului.

Luminiţa Jivan, care a condus şi interimar filiala a fost aleasă şa şefia organizaţiei. Interimatul a fost asigurat de aceasta după ce Ion Mocioalcă, liderul filialei social-democrate, a anunţat pe 3 decembrie 2018 că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici