Trupul fostului premier Radu Vasile, depus în holul mare al Senatului

Fostul premier Radu Vasile, care a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, a fost depus, joi, în holul mare al Senatului.

736 afișări
Imaginea articolului Trupul fostului premier Radu Vasile, depus în holul mare al Senatului

Trupul fostului premier Radu Vasile, depus în holul mare al Senatului (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului premier este flancat de soldaţi din Regimentul 30 Gardă. La Senat se mai află membri ai familiei lui Radu Vasile şi apropiaţi ai acestuia.

Fostul premier va fi depus la Senat până vineri, la ora 10.00. Oricine va dori să-i aducă un ultim omagiu fostului premier va avea acces nerestricţionat.

Radu Vasile va fi înmormântat vineri, la ora 14.00, la Cimitirul Bellu Catolic, lângă mormântul fostului lider ţărănist Corneliu Coposu.

Radu Vasile, în vârstă de 71 de ani, a murit în noaptea de marţi spre miercuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici