Trupul neînsufleţit al lui Ion Diaconescu a fost depus la sediul central al PNŢCD

Sicriul cu trupul neînsufleţit a lui Ion Diaconescu a fost depus, miercuri, în holul sediului central al PNŢCD din Piaţa Rosetti, unde se află şi un tablou al fostului lider ţărănist pe care scrie "80 de ani de verticalitate".

267 afișări
Imaginea articolului Trupul neînsufleţit al lui Ion Diaconescu a fost depus la sediul central al PNŢCD

Ion Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Trupul neînsufleţit al lui Ion Diaconescu a fost aşteptat la intrarea în sediul central de către Aurelian Pavelescu, Victor Ciorbea, Vasile Lupu şi alţi câţiva ţărănişti.

Toţi cei care vor să îşi ia rămas bun de la fostul lider ţărănist Ion Diaconescu o pot face începând de miercuri, de la ora 10.00, la sediul PNŢCD, urmând ca înmormântarea să aibă loc joi, la Cimitirul Bellu.

PNŢCD a deschis şi o carte de condoleanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul central al PNŢCD se află câteva zeci de persoane, foşti lideri ţărănişti şi membri ai familiei lui Ion Diaconescu.

Fostul preşedinte al PNŢCD Ion Diaconescu a decedat, marţi seară, la vârsta de 94 de ani. Ion Diaconescu fusese tratat recent la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni, din cauza unor tulburări de ritm cardiac. Fostul preşedinte al PNŢCD a fost externat în 3 octombrie din Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici