Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR

Vineri, 30 septembrie 2011, deputatul Tudor Ciuhodaru a devenit membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputaţilor, înscriindu-se în Uniunea Naţională pentru Progresul României, anunţă UNPR într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

514 afișări
Imaginea articolului Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR

Tudor Ciuhodaru s-a înscris în UNPR (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus, joi, din Partidul Conservator.

"Am fost mandatat în cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator să iau o decizie în ceea ce-l priveşte pe Tudor Ciuhodaru, în urma unei discuţii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, în presă, cu privire la noul său statut. Din păcate nu a avut demnitatea să facă asta şi în faţa partidului care s-a angajat să-l susţină în alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a acţionat în ultimul timp împotriva Partidului Conservator şi a Uniunii Social Liberale, astfel că, în conformitate cu statutul PC şi protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC şi din toate funcţiile pe care le-a avut în partid. Consider că prin voturile acordate puterii în Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator", declara preşedintele PC, Daniel Constantin.

Tudor Ciuhodaru s-a întâlnit, săptămâna trecută, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, în prezenţa unor lideri UNPR, surse politice afirmând că ar fi fost luată în discuţie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primăria municipiului Iaşi.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că a avut o întâlnire cu Emil Boc şi cu mai mulţi lideri UNPR, susţinând însă că discuţiile au vizat doar sprijinul guvernamental pentru proiecte ale Iaşiului.

Democrat-liberalii iau în calcul o colaborare la Iaşi cu deputatul Tudor Ciuhodaru, inclusiv la alegerile locale viitoare, declara atunci secretarul general adjunct regional al PDL Gabriel Berca, desemnat să coordoneze alegerile din filiala judeţeană Iaşi a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici