Tudor Ciuhodaru: Voi candida la Primăria Iaşi. Oricine mă va sprijini e binevenit

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat că va candida la Primăria Iaşi la alegerile locale viitoare şi că ar putea fi susţinut de mai multe forţe politice, nu doar de UNPR.

315 afișări
Imaginea articolului Tudor Ciuhodaru: Voi candida la Primăria Iaşi. Oricine mă va sprijini e binevenit

Tudor Ciuhodaru: Voi candida la Primăria Iaşi. Oricine mă va sprijini e binevenit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"M-am înscris în UNPR, unde am depus deja o adeziune, şi voi candida la primărie. Eu candidez pentru ieşeni, iar oamenii se uită mai puţin la stânga sau dreapta. Când un oraş nu are apă caldă, aici nu mai e vorba de stânga sau dreapta. Oricine mă va sprijini e binevenit", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX deputatul Tudor Ciuhodaru.

El a mai spus că e greu să fie suportat de partidele politice, pentru că este un politician incomod.

"Îmi asum riscul să fiu exclus în continuare, atât timp cât mi se va cere să renunţ la singura mea armă pe care o are un parlamentar, adică votul", a spus Ciuhodaru.

El a afirmat că multora nu le convine lipsa sa de răbdare, adăugând că "nu este productivă aşteptarea la coadă într-o ierarhie stufoasă de partid, pentru aţi putea expune punctul de vedere".

Tudor Ciuhodaru a precizat că are două proiecte politice în perioada următoare, respectiv "Spitalul de Urgenţe din Iaşi şi Primăria".

Liderul UNPR Iaşi, deputatul Luminiţa Iordache, a declarat, vineri, că Tudor Ciuhodaru ar putea candida în tandem la alegerile locale cu actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, simpatizant al acestei formaţiuni politice.

"E prematur să spunem că Simirad şi Ciuhodaru vor fi sprijiniţi şi de PDL. Dar nu excludem asta", a precizat Iordache.

Deputatul Tudor Ciuhodaru, exclus joi din PC, s-a înscris în UNPR.

"Vineri, 30 septembrie 2011, deputatul Tudor Ciuhodaru a devenit membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputaţilor, înscriindu-se în Uniunea Naţională pentru Progresul României", anunţă UNPR într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Tudor Ciuhodaru s-a întâlnit, săptămâna trecută, la sediul Guvernului, cu premierul Emil Boc, în prezenţa unor lideri UNPR, surse politice afirmând că ar fi fost luată în discuţie trecerea deputatului la UNPR pentru a candida la Primăria municipiului Iaşi.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că a avut o întâlnire cu Emil Boc şi cu mai mulţi lideri UNPR, susţinând însă că discuţiile au vizat doar sprijinul guvernamental pentru proiecte ale Iaşiului.

Democrat-liberalii iau în calcul o colaborare la Iaşi cu deputatul Tudor Ciuhodaru, inclusiv la alegerile locale viitoare, declara atunci secretarul general adjunct regional al PDL Gabriel Berca, desemnat să coordoneze alegerile din filiala judeţeană Iaşi a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici