Tudorel Toader nu participă la şedinţa Guvernului de joi. Ministrul Justiţiei va fi înlocuit de secretarul de stat al ministerului

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu participă la şedinţa Guvernului de joi, el fiind înlocuit de secretarul de stat din MJ, Mariana Moţ. Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri seara cererile de revocare din funcţie a Rovanei Plumb, Nataliei Intotero şi a Tudorel Toader.

289 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader nu participă la şedinţa Guvernului de joi. Ministrul Justiţiei va fi înlocuit de secretarul de stat al ministerului

Tudorel Toader nu participă la şedinţa Guvernului

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu participă la şedinţa Guvernului de joi. El este înlocuit de secretarul de stat din Ministerul Justiţiei Mariana Moţ.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri seara cererile de revocare din funcţie a Rovanei Plumb, Nataliei Intotero şi a Tudorel Toader şi de numire a noilor miniştri.

Tudorel Toader a declarat după întâlnirea de joi dimineaţă cu Viorica Dăncilă, că a luat act de decizia premierului de a trimite la Cotroceni decizia de revocare a acestuia din funcţie. Toader a mai spus că va reflecta cu privire la demisie şi va da un răspuns joi, până la finalul programului.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justiţie în locul lui Tudorel Toader, după ce PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici