Tudose, despre mesajele publice ale guvernului liberal: "Mămăliga care latră"

Fostul premier MIhai Tudose, europarlamentar PSD, a ironizat mesajele publice ale reprezentanţilor Guvernului, care se contrazic. „Nu vă mai răţoiţi toată ziua la opoziţie fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră”, a adăugat el.

339 afișări
Imaginea articolului Tudose, despre mesajele publice ale guvernului liberal: "Mămăliga care latră"

Tudose, despre mesajele publice ale guvernului liberal: "Mămăliga care latră"

„Mămăliga care latră! Arafat: Nu mai avem... Tătaru(ministru!): Avem... Câţu: deficitul e f mare dar.. avem măşti şi dezinfectanţi.... deci suntem pregătiţi pentru orice situaţie! Oricum e ,,îmbucurător” că ministrul de Finanţe (nu că el, Câţu, chiar ar fi..) ţine inventarul la sticluţele cu spirt.... Guvern: nu ştim când începe şcoala şi nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu ştim! Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00. Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între şezlonguri! Deci, nu-i aşa, ia-ţi şezlong... sau du-te la păcănele... Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curaţi, cei mai profesionişti... dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Şi cu toate că există PSD noi, pnl, avem 40% !!! Poate 40*....”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

El a făcut un apel la guvernanţi să facă ceva „pentru oameni, pentru ţară”.

„Nu vă răţoiţi toată ziua la opoziţie fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră”, a conchis europarlamentarul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici