Tudose, despre Orban: Nu mai am aşteptări de la premier de mult

  • Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose spune că nu mai are nicio aşteptare de la Ludovic Orban
  • Premierul este invitat în Parlament să să prezinte un raport cu privire la proiecţia bugetară pentru anul 2021
267 afișări
Imaginea articolului Tudose, despre Orban: Nu mai am aşteptări de la premier de mult

Tudose, despre Orban: Nu mai am nicio aşteptare de la premier de mult. Niciuna

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose spune că nu mai are nicio aşteptare de la Ludovic Orban, premierul fiind invitat în Parlament să să prezinte un raport cu privire la proiecţia bugetară pentru anul 2021: „Ce naiba aşteptări să mai ai?”.

„Nu mai am nicio aşteptare de la premier de mult. Niciuna. Sunt varză complet. Ceaţa aaceea invocată de ministrul Mediului e la ei în guvern sau în capul lor. Ce naiba aşteptări să mai ai?”, spune MIhai Tudose, întrebat ce aşteptări are de la premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban este aşteptat la ora 16.00 în Parlament să prezinte un raport cu privire la proiecţia bugetară pentru anul 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
orban,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici