Tudose, ironic la adresa lui Cîţu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerităţii

  • Eurodeputatul PSD Mihai Tudose lansează o serie de ironii la adresa premierului.
  • „Oare băiatul de mingi al PNL-ului chiar crede că ţine de normalitate atitudinea lui de fotbalist bosumflat că e trimis în tribună?”
188 afișări
Imaginea articolului Tudose, ironic la adresa lui Cîţu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerităţii

Tudose, ironic la adresa lui Cîţu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerităţii

„<Eseele> băiatului de mingi... <Nu pot să stau să inventez lucruri> - şi-a justificat Cîţu refuzul de a discuta cu presa, la ieşirea din plenul Parlamentului. Fuga pe coridoare a şefului Guvernului trece de ridicol şi bate spre boli nervoase, mai ales prin jignirea grosolană a jurnaliştilor ce-şi făceau meseria: <Nu v-aţi civilizat în 30 de ani>. Aşa-i trebuie presei, dacă n-a citit la timp <eseele> lui Cîţu... <În orice ţară civilizată, declaraţii se dau într-un spaţiu normal>, s-a mai răstit Florinel. Oare băiatul de mingi al PNL-ului chiar crede că ţine de normalitate atitudinea lui de fotbalist bosumflat că e trimis în tribună?...”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El îl critică pe Cîţu şi pentru declaţiile privind pandemia, care este „depăşită oarecum”.

„<Oarecum> înseamnă locul 25 din 27, în UE, la vaccinarea cu cel puţin o doză, cu aproape 10% sub locul imediat superior, al Croaţiei, care şi-a vaccinat peste 35% din populaţie cu minim o doză. <Oarecum> - aşa stăm şi cu invizibilul PNRR: <un program foarte bun>, laudă Cîţu nevăzutul plan, <pentru că are clar nişte ţinte anuale şi dacă nu le loveşti, nu iei banii>. Ca la păcănele, aşa vede premierul PNL redresarea şi rezilienţa!... Dar cu creşterea vârstei de pensionare, stoparea scutirilor fiscale pentru IT şi construcţii sau mărirea impozitelor pentru locuinţe - cu astea cum stăm, premier-care-nu-inventează-lucruri? Vom afla când vom fi puşi în faţa faptului împlinit şi PNRR va fi deja depus la Bruxelles, cu reformele asumate pe următorii cinci ani, pentru o ţară întreagă, fără minima ei informare despre ceea ce o aşteaptă. Asta-i partea dureroasă, aia care nu se regăseşte în <eseele> băiatului de mingi, antrenat de <briciul> austerităţii din 2010. Că doar Cîţ la Boc nu-şi scoate ochii”, încheie Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici