Turcan confirmă convorbirea telefonică dintre Putin şi Băsescu

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan, a declarat, marţi, că preşedintele Traian Băsescu a fost sunat de premierul rus, Vladimir Putin, pentru o informare cu privire la furnizarea de gaze de către Federaţia Rusă.

14 afișări
Imaginea articolului Turcan confirmă convorbirea telefonică dintre Putin şi Băsescu

Turcan confirmă convorbirea telefonică dintre Putin şi Băsescu

"Vă pot confirma că preşedintele Traian Băsescu a fost sunat de premierul Vladimir Putin pentru o informare cu privire la furnizarea de gaze de către Federaţia Rusă", a arătat Turcan.

În mesajul remis MEDIAFAX de purtătorul de cuvânt al şefului statului nu se oferă alte detalii cu privire la această convorbire.

România împărtăşeşte opinia Moscovei conform căreia Kievul este responsabil pentru blocarea tranzitului gazului rusesc spre Europa, i-a spus marţi seara preşedintele român, Traian Băsescu, premierului rus Vladimir Putin, într-o conversaţie telefonică, a anunţat Guvernul rus, citat de RIA Novosti.

Citeşte şi:

Băsescu a fost sunat de către Putin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici