Turcan: Instrumentarea urii împotriva lui Băsescu şi a PDL, singura şansă de a menţine USL în viaţă

Deputatul PDL Raluca Turcan susţine referitor la intenţia USL de a iniţia suspendarea preşedintelui României că "instrumentarea urii împotriva lui Traian Băsescu şi a PDL reprezintă singura şansă de a menţine USL în viaţă", fiind o "încercare disperată de a stopa dezintegrarea acestei construcţii".

196 afișări
Imaginea articolului Turcan: Instrumentarea urii împotriva lui Băsescu şi a PDL, singura şansă de a menţine USL în viaţă

Turcan: Instrumentarea urii împotriva lui Băsescu şi a PDL, singura şansă de a menţine USL în viaţă (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Deputatul PDL de Sibiu Raluca Turcan a transmis, joi, un comunicat de presă intitulat "USL: doar sentimentul urii îi mai poate ţine uniţi" în care comentează intenţia USL de a iniţia suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Noua tentativă de suspendare a preşedintelui României e încercarea disperată a liderilor USL de a stopa dezintegrarea acestei construcţii politice. Inventând un nou război cu preşedintele şi cu PDL, Ponta şi Antonescu speră să oprească mişcarea de disoluţie internă şi să ofere un scop comun partidelor componente, pe care constatăm că nu le mai leagă de fapt nimic: nici dorinţa de a sprijini dezvoltarea României, nici viziunile economice, nici măcar solidaritatea cu propriii colegi", spune Turcan.

Potrivit acesteia, "liderii USL au calculat, probabil, că instrumentarea urii împotriva lui Traian Băsescu şi a PDL reprezintă singura şansă de a menţine USL în viaţă".

Turcan susţine că reprezentanţii USL au ales "foarte prost" momentul, având în vedere recesiunea economică şi criza zonei euro, deoarece prin această acţiune "USL a decis să faulteze grav România".

Turcan afirmă că "o asemenea nebunie politică trebuie oprită".

Preşedinţii PSD, PNL şi PC au anunţat miercuri, într-un comunicat, că, în urma declaraţiilor şefului statului referitoare la îngheţarea pensiilor, au solicitat juriştilor din partidele lor să pregătească pentru luni un raport în care să fie evaluată posibilitatea declanşării procedurilor de suspendare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici