Turcan: Nadia Comăneci "nu poate fi confiscată" de un partid politic

Deputatul PLD Raluca Turcan a declarat, vineri, la Sibiu, că Nadia Comăneci este un simbol naţional şi "nu poate fi confiscată de un partid politic, doar în încercarea disperată a acestui partid de a obţine cât mai multe voturi”.

1 afișare
Imaginea articolului Turcan: Nadia Comăneci "nu poate fi confiscată" de un partid politic

Turcan: Nadia Comăneci "nu poate fi confiscată" de un partid politic

”Nadia Comăneci este un simbol naţional şi nu credem că poate fi confiscată de un partid politic, doar în încercarea disperată a acestui partid de a obţine cât mai multe voturi”, a spus Turcan.

Potrivit acesteia, iniţiativa PNL de a o coopta pe Nadia Comăneci este „bizară”.

”Facem un apel către toţi oamenii credibili pentru societatea românească să nu se lase folosiţi de partidele politice. Nadia este simbolul românilor şi nu credem că poate să fie confiscată de vreun partid. Nu merită aşa ceva Nadia Comăneci şi nici românii care o preţuiesc pe Nadia Comăneci nu merită un asemenea tratament”, a declarat vicepreşedintele PLD, într-o conferinţă de presă.

Raluca Turcan este de părere că pentru Parlamentul European este nevoie de oameni care vor să facă politică şi în viitor, iar PNL, prin dorinţa de atragere a Nadiei Comăneci, dă dovadă de disperare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici