Turcan: Nu există un rău mai mare în societate decât PSD

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, la Convenţia extraordinară a partidului, că "Victor Ponta nu doar a plagiat, l-a plagiat şi în comportament pe Adrian Năstase, pentru că PSD nu are nicio limită, nici în ilegalitate, nici în imoralitate".

158 afișări
Imaginea articolului Turcan: Nu există un rău mai mare în societate decât PSD

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Turcan le-a spus democrat-liberalilor reuniţi să-ţi aleagă noua conducere a partidului că "nu există un rău mai mare în societate decât PSD", arătând că pe reprezentanţii actualei puteri nu-i interesează legile şi instituţiile statului.

"Victor Ponta nu doar a plagiat, l-a plagiat şi în comportament pe Adrian Năstase pentru că PSD nu are nicio limită nici în ilegalitate, nici în imoralitate", a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan i-a îndemnat pe reprezentanţii PDL să aibă soluţii şi să susţină statul de drept. Ea spus că PDL "trebuie să crească", iar o construcţie politică în jurul democrat-liberalilor trebuie să se realizeze atunci când partidul este puternic, unit şi stabili şi nu aflat în degringoladă.

"PDL trebuie să crească pentru că, dacă vrem să facem o construcţie politică, această construcţie politică se face în jurul unui partid democrat-liberal unit, puternic şi stabil nu aflat în degringoladă", a adăugat Raluca Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici