Turcan: Trebuie să mulţumim PSD pentru modul limpede în care şi-a devoalat apucăturile anti-europene

Vicepreşedinte PDL Raluca Turcan susţine că "atacurile PSD asupra justiţiei arată că acest partid rămâne exponentul unui mod anti-european de a face politică".

16 afișări
Imaginea articolului Turcan: Trebuie să mulţumim PSD pentru modul limpede în care şi-a devoalat apucăturile anti-europene

Turcan: Trebuie să mulţumim PSD pentru modul limpede în care şi-a devoalat apucăturile anti-europene (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Luările de poziţie ale domnilor Adrian Năstase şi Victor Ponta, cu presiuni asupra justiţiei şi incitări la violenţă împotriva unor partide şi instituţii ale statului, ne arată un PSD incapabil de modernizare, prizonier al intereselor personale şi de grup.
Adrian Năstase şi Victor Ponta nu realizează că, odată cu aderarea la Uniunea Europeană, România a intrat într-o nouă etapă istorică. Multă lume şi-a imaginat că Adrian Năstase şi Victor Ponta au învăţat ceva din 2004 încoace", menţionează Turcan, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică.

În opinia sa, aceştia rămân consecvenţi unui mod de a se raporta la justiţie "care a făcut mult rău României" în vremea guvernării Năstase-Iliescu.

"Este grav că Adrian Năstase şi Victor Ponta nu pot accepta nici în anul 2011 că politicul nu are ce căuta în actul de justiţie. Cu un asemenea comportament în dispreţul opiniei publice, PSD nu se va putea bucura prea curând de o credibilitate reală pe plan intern şi internaţional. Trebuie să mulţumim PSD pentru modul foarte limpede în care şi-a devoalat apucăturile anti-europene", a conschis Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici