Turcan: Trecerea primarului Klaus Iohannis la PNL a şubrezit serios PSD

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan consideră că trecerea primarului din Sibiu, Klaus Iohannis, la PNL a reprezentat "un plus de imagine, o bilă albă" pentru acest partid şi în acelaşi timp "a şubrezit serios PSD", fiind "un deficit de imagine" pentru formaţiunea social-democrată.

245 afișări
Imaginea articolului Turcan: Trecerea primarului Klaus Iohannis la PNL a şubrezit serios PSD

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Raluca Turcan, care este deputat de Sibiu, a fost întrebată, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre faptul că organizaţia judeţeană PSD Sibiu nu are niciun candidat pentru o funcţie de vicepreşedinte la Congresul PSD, care va avea loc la sfârşitul săptămânii.

"Odată cu trecerea primarului Iohannis la PNL, PSD Sibiu şi nu doar PSD Sibiu, ci întreg PSD a fost şubrezit serios, pentru că a fost un plus de imagine, o bilă albă pentru PNL şi un deficit de imagine pentru PSD", a răspuns Raluca Turcan.

Întrebată dacă lipsa unui om din PSD Sibiu în conducerea centrală a partidului înseamnă că Sibiul va avea de pierdut în lupta cu Braşovul în perspectiva regionalizării, Turcan a afirmat că, "atâta timp cât va mai trăi USL", vocea auzită la nivel central în favoarea Sibiului va fi a PNL.

"Înseamnă că în cadrul USL - atât cât va mai trăi USL-ul - Sibiul va avea din partea PNL-ului o voce influentă. E o logică simplă. Atâta timp cât o alianţă e formată din PSD şi PNL, iar PNL Sibiu are o voce de prim-vicepreşedinte în USL, e clar că vocea auzită va fi a PNL", a spus Turcan.

Ea a menţionat că speră ca Sibiu să devină capitală regională, argumentele care susţin o astfel de idee fiind "economice, culturale, politice şi sociale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici