UDMR, despre Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European: Noi susţinem această decizie

Reprezentanţii UDMR au transmis că în cazul în care Parlamentul European şi Consiliul UE consideră că este potrivită Laura Codruţa Kovesi pentru şefia Parchetului European, atunci Uniunea susţine decizia respectivă.

249 afișări
Imaginea articolului UDMR, despre Laura Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European: Noi susţinem această decizie

UDMR, despre Kovesi la şefia Parchetului European: Noi susţinem această decizie

„Poziţia noastră în privinţa numirii Laurei Kövesi nu s-a schimbat din primăvară. Dacă doamna Kövesi este considerată potrivită de Parlamentul European şi de Consiliul UE pentru ocuparea funcţiei de procuror şef european – aşa cum s-a şi întâmplat de altfel – noi susţinem această decizie”, au transmis reprezentanţii UDMR, joi, într-un anunţ de presă.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. Potrivit surselor MEDIAFAX, au existat 17 voturi „pentru” din totalul de 22 de voturi exprimate.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a anunţat că Parlamentul European şi Consiliul UE vor avea marţi o întâlnire în care vor confirma formal numirea Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef european, urmând ca procedura oficială să se încheie cu un vot formal în plenul PE.

Taguri:
udmr,
kovesi,
ue

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici