UDMR Timiş a adunat şapte mii de semnături pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferenc, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce a adunat şapte mii de semnături pentru suţinerea candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, deşi trebuia să strângă doar cinci mii.

29 afișări

Potrivit preşedintelui UDMR Timiş, organizaţia timişeană trebuia să strângă cinci mii de semnături, transmite corespondentul MEDIAFAX.

UDMR va depune luni, la BEC, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare şi listele cu semnăturile susţinătorilor, potrivit anunţului făcut miercuri, într-o conferinţă de presă, de preşedintele UDMR, Marko Bela.

Liderul uniunii a menţionat că din aceeaşi zi UDMR va intra în campanie electorală, deşi, "formal", campania electorală prevăzută de lege este mai scurtă.

El a mai declarat că în mare majoritate sunt strânse semnăturile necesare pentru susţinerea listei de candidaţi pentru Parlamentul European şi că sâmbătă Uniunea va centraliza aceste liste de susţinători întocmite de organizaţiile locale.

Termenul de depunere a listelor de candidaturi pentru PE este 8 aprilie, ora 24.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici