Udrea: A susţine PDL la PE sau pe Elena Băsescu este exact acelaşi lucru

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, întrebat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, dacă o va susţine pe Elena Băsescu la alegerile pentru Parlamentul European, a răspuns că a sprijini PDL sau pe fiica preşedintelui este "exact acelaşi lucru".

47 afișări
Imaginea articolului Udrea: A susţine PDL la PE sau pe Elena Băsescu este exact acelaşi lucru

Udrea: A susţine PDL la PE sau pe Elena Băsescu este exact acelaşi lucru (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Secretarul executiv al PDL a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Elena Băsescu va fi sigur europarlamentar, iar PDL speră să aibă să aibă cel mai mare număr de parlamentari în PE.

Mandatul pe care îl va obţine Elena Băsescu va fi un mandat în plus pentru democrat-liberali, a spus Udrea.

Astfel, Udrea a declarat că votul ministrului Turismului va fi "pentru cât mai mulţi parlamentari ai PDL".

Întrebată şi dacă Elena Băsescu nu va lua din voturile PDL, Udrea a răsspus că nu se pricepe la analize, dar fiica preşedintelui va avea şi un electorat propiu, pe lângă un electorat care vine din simpatizanţii lui Traian Băsescu.

Elena Udrea declara, în 12 aprilie, că îşi va da votul, la alegerile pentru PE, Elenei Băsescu.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean declara atunci că Elena Udrea a făcut "o greşeală politică" prin declaraţiile potrivit cărora o va vota pe Elena Băsescu la alegerile europarlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici