Udrea: Actuala conducere a PDL să aibă grijă ca partidul să nu se rupă, nu-mi doresc ruperea PDL

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, comentând plecarea a 70 de democrat-liberali din Mehedinţi către PNL, că actuala conducere a PDL trebuie să aibă grijă ca partidul să nu se rupă, ea arătând că nu-şi doreşte în niciun caz ruperea formaţiunii politice.

158 afișări
Imaginea articolului Udrea: Actuala conducere a PDL să aibă grijă ca partidul să nu se rupă, nu-mi doresc ruperea PDL

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sper să nu se întâmple ceea ce ne gândeam înainte de Convenţie că se va întâmpla, şi anume, dacă nu se schimbă nimic la Convenţie, oamenii să nu mai vadă un viitor în PDL. Mehedinţi este o organizaţie care a votat cu domnul Vasile Blaga, prin conducerea ei. Regret că se întâmplă aşa, sper de acum încolo să nu fie mai multe astfel de plecări", a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă această plecare în masă reprezintă un început pentru ruperea PDL, Udrea a răspuns: "Nu-mi doresc în nici într-un caz să se rupă PDL. Este grija pe care trebuie să o aibă actuala conducere să nu se întâmple aşa ceva, partidul să nu se rupă şi să nu plece oameni din partid".

Prim-vicepreşedinte PDL Mehedinţi Ion Mîţu şi-a anunţat oficial trecerea la PNL, într-o conferinţă de presă în care au anunţat că fac acelaşi gest şi o serie de primari PDL din judeţ, dar şi reprezentanţi ai PPDD.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, preşedintele Organizaţiei judeţene a partidului, a trecut la PNL în 6 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici