Udrea: Am început mandatul cu un buchet de flori şi îl termin cu un alt buchet

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a declarat vineri, la predarea mandatului către Cristian Petrescu, că a început mandatul cu un buchet de flori, primit de la Vasile Blaga, şi îl termină cu un alt buchet, de trandafiri albi, primit de la cel care i-a luat locul.

931 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am început mandatul cu un buchet de flori şi îl termin cu un alt buchet

Udrea: Am început mandatul cu un buchet de flori şi îl termin cu un alt buchet (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

"Aşa am început, cu un buchet de flori de la domnul Blaga, şi termin cu un buchet de flori de la domnul ministru Cristian Petrescu", a spus ea.

Udrea a adăugat că a fost ministru într-o perioadă extrem de grea, cu mari provocări, cărora le-a făcut faţă, şi că a reuşit să demonstreze că o femeie poate munci la fel de mult şi de bine ca un bărbat.

Fostul ministru a adăugat că are încredere în capacitatea noului şef al MDRT de a duce la bun sfârşit proiectele începute.

Udrea a reamintit şi realizările ei în fruntea ministerului, printre care creşteri de 18% în turism şi de 8% în construcţii anul trecut, crearea de locuri de muncă, realizarea a 800 de kilometri de drumuri judeţene, 47.000 de apartamente reabilitate şi 4.000 de locuinţe pentru tineri.

Ea a afirmat că MDRT a avut cel mai bun rezultat la absorbţia de fonduri europene, semnând prin Programul Operaţional Regional contracte de 5 miliarde de euro, din care plăţile efective însumează aproximativ un miliard de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici