Udrea: Boc a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun

Ministrul Elena Udrea a declarat că Emil Boc "va rămâne în istorie" ca un prim-ministru care "a reuşit să salveze România", guvernând "în cea mai grea perioadă pe care a traversat-o România în ultimii 80 de ani", că a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi "lasă locul unui guvern mai bun".

1368 afișări
Imaginea articolului Udrea: Boc a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun

Udrea: Boc a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun (Imagine: Bogdan Maran/Mediafx Foto)

"Cred că primul-ministru o să rămână în istorie ca un prim-ministru care realmente a reuşit să salveze România. A avut de guvernat în cea mai grea perioadă pe care a traversat-o România în ultimii 80 de ani. Evident că a avut un mandat greu, dar de succes, pleacă într-un moment în care munca şi efortul îi sunt recunoscute în plan internaţional. A făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun", a apreciat, luni, Elena Udrea.

Întrebată dacă există variante pentru un nou premier, ministrul a menţionat că se va discuta în partid şi, apoi, decizia aparţine preşedintelui României.

Chestionată dacă viitorul premier va fi un membru PDL sau tehnocrat, Udrea a răspuns: "Nu vă pot spune acum pentru că decizia nu îmi aparţine şi nici nu a fost discutată".

"Coaliţia rămâne unită în jurul proiectului pe care l-am avut până acum, mergem mai deprate, se va decide în urma consultărilor cu preşedintele cine va fi viitorul prim-ministru", a mai spus ea.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia sa din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici