Udrea: Cezar Preda n-a adus voturi la Buzău. Dacă voi câştiga şefia PDL cer alegeri în organizaţie

Elena Udrea a declarat, miercuri, la Buzău că deputatul Cezar Preda nu-şi mai are locul în fruntea organizaţiei PDL, din cauza rezultatelor slabe obţinute constant la alegeri, precizînd că dacă va câştiga şefia PDL va cere alegeri în multe filiale, inclusiv Buzău.

374 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cezar Preda n-a adus voturi la Buzău. Dacă voi câştiga şefia PDL cer alegeri în organizaţie

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea l-a criticat în termeni extrem de duri pe liderul PDL Buzău Cezar Preda, care nu a fost prezentat la prezentarea moţiunii acesteia.

Udrea a dezvăluit că întotdeauna a avut păreri diferite de cele ale lui Cezar Preda, adăugând că PDL Buzău are nevoie de o schimbare, iar filiala trebuie întărită.

"Întotdeauna am fost cu Preda în contratimp. Avem atitudini politice diferite. Eu cred că un om politic trebuie să aducă voturi, el vede altfel lucrurile. Organizaţia PDL Buzău are nevoie de o schimbare, trebuie întărită, la Buzău ar trebui să câştigăm Primăria oraşului în 2016, preşedinţia CJ, să aducem primarii lângă noi, să recâştigăm voturi, să insuflăm oamenilor încrederea că putem găsi soluţii pentru proiectele destinate comunităţilor. Cred că la Buzău trebuie să se întâmple o schimbare la nivelul conducerii care să crească şansa de a câştiga alegerile la nivel local", a declarat Elena Udrea.

Ea a adăugat că "un om politic adevărat trebuie să aducă voturi", în timp ce Cezar Preda nu a cîştigat niciodată alegerile.

"Dacă Preda era de partea mea, cu siguranţă nu mai era în fruntea organizaţiei, pentru că am fi gândit la fel, ar fi înţeles că dacă nu faci performanţă e ideal e să faci un pas în spate", a mai spus Udrea.

Candidatul la şefia PDL a precizat totodată că dacă va câştiga şefia partidului, va cere alegeri în PDL Buzău dar şi în alte filiale care au obţinut rezultate slabe de-a lungul vremii: "Voi cere alegeri şi la Buzău şi în alte organizaţii unde rezultatul e slab de multă vreme. E sanatos să fie aşa. Preda are un loc în echipa de la Buzău, în cea de la Centru, dar fiecare trebuie să fie pe locul pe care face performanţă, iar asta se vede în voturi. Daca în politică nu aduci voturi, nu eşti un om mare politic".

Elena Udrea a dezvăluit şi un alt aspect de pe vremea când era ministru al Turismului şi Dezvoltării, precizând că a avut proiecte pentru Buzău însă conducerea organizaţiei PDL nu a lăsat-o să le ducă la capăt pe motiv că ar fi făcut imagine echipei de la conducerea judeţului, care provine din USL.

"Vă pot prezenta trei pagini de iniţiative pe care le-am avut şi le mai am încă pentru judeţul Buzău. De fiecare dată, când am vrut să fac ceva, conducerea locală a PDL mi-a recomandat să nu mă implic pentru că aş face imagine PSD-ului care conduce administraţia locală, iar de măsurile mele ar fi beneficiat oamenii altor partide, adică PSD şi PNL. Asta a fost abordarea şi nu doar la Buzău", a mai afirmat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici