Udrea: Cristian Diaconescu ne-a asigurat că nu e candidatul-iepure al nimănui, partidul îl sprijină

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, marţi, că prezidenţiabilul Cristian Diaconescu a dat asigurări, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că nu este candidatul iepure al nimănui, iar liderii partidului l-au asigurat de tot sprijinul în lupta împotriva candidatului stângii.

198 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cristian Diaconescu ne-a asigurat că nu e candidatul-iepure al nimănui, partidul îl sprijină

Cristian Diaconescu (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Domnul Cristian Diaconescu ne-a asigurat că, în ciuda a ce s-a spus în ultimele zile în presă, că nu este candidatul iepure al nimănui, este un candidat care se luptă, cu toată convingerea şi cu toate resursele pe care le are, morale, psihice, cu candidatul stângii", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Ea a adăugat că speră ca Diaconescu să obţină în primul tur al prezidenţialelor mai mult de 6,2% din voturi. "Am dat un vot candidatului Mişcării Populare la Preşedinţia României, domnului Cristi Diaconescu, l-am încurajat, l-am felicitat şi l-am asigurat că are sprijinul întregului partid în campania pe care a început-o deja şi în urma căreia mizăm nu doar pe un scor foarte bun al alegerilor prezidenţiale, ci credem că există şanse foarte mari ca domnul Diaconescu, în calitate de candidat al PMP, să intre chiar în turul doi şi, cu sprijinul celorlalte partide de centru-dreapta să obţină votul electoratului de centru-dreapta şi să învingă candidatul PSD", a spus aceasta.

Udrea a mai spus la finalul primei şedinţe a noului Comitet Executiv Naţional, că Partidul Mişcarea Populară, prin conducerea lui, trece de mâine la analiza în teritoriu a organizaţiilor care au obţinut un scor mai mic de 6% în alegerile europarlamentare.

"Vom avea în vedere reorganizarea filialelor cu scoruri mai mici decât am avut în calcul. Vom avea în vedere, în perioada următoare, de asemenea, organizarea de alegeri pentru a avea conduceri statutare inclusiv la nivelul filialelor din teritoriu", a spus Udrea.

Ea a adăugat că acest proces va începe cu filialele care au avut un scor bun, astfel încât acele care sunt sub analiza conducerii centrale, cu un scor electoral de sub 6% să poată să aibă alegeri în partea a doua a perioadei de vară. "Am stabilit ca obiectiv prioritar creşterea organizaţională a PMP. Pentru a obţine acest lucru am decis că nu avem vacanţă", a conchis aceasta.

Cristian Diaconescu a fost anunţat, sâmbătă, de noul preşedinte al PMP, Elena Udrea, drept candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, Diaconescu precizând că acceptă candidatura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici