Udrea: Culoarea aprobată pentru posibilele alianţe locale este verde

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director al PDL, că, în cazul în care organizaţiile partidului vor face alianţe la nivel local, culoarea aprobată pentru aceste alianţe este verde, iar sigla este inima.

403 afișări
Imaginea articolului Udrea: Culoarea aprobată pentru posibilele alianţe locale este verde

Udrea: Culoarea aprobată pentru posibilele alianţe locale este verde (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Vom avea mişcare populară la nivel local, fiecare organizaţie este liberă să-şi facă alianţele, în funcţie de activitatea politică locală şi de parteneriatele pe care le are. Culoarea aprobată a fost, pentru aceste alianţe, verde, şi va fi unitar la nivel naţional şi, de asemenea, sigla va fi sigla populară, inima", a precizat Udrea.

Ea a dat ca exemplu o posibilă astfel de alianţă la Bucureşti.

"De exemplu, Mişcarea Populară pentru Bucureşti va fi făcută cu partidele cu care noi decidem la Bucureşti să intrăm într-o alianţă electorală", a adăugat Elena Udrea.

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea "Mişcarea Populară", cu sigla inima, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, preşedintele PDL, Emil Boc.

Liderii PDL s-au reunit, duminică, la Parlament, în şedinţa Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului în alegeri.

Şedinţa a durat mai mult de trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici