Udrea: Dacă nu vor fura la referendum nu cred că vor atinge pragul de prezenţă

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că prin hotărârea USL de comasare a referendumului pentru modificarea Constituţiei cu europarlamentarele premierul Victor Ponta "a găsit soluţia de a muta atenţia anunţând o altă împăcare cu Crin Antonescu".

625 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dacă nu vor fura la referendum nu cred că vor atinge pragul de prezenţă

Elena Udrea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

De asemenea, Elena Udrea crede că USL nu va reuşi la referendum să atingă pragul necesar pentru prezenţă.

"Prin comasarea referendumului de modificare a Constituţiei cu europarlamentarele Victor Ponta reuşeşte după mine să iasă din clinciul în care se afla de o lună, a găsit soluţia de a muta atenţia anunţând o altă împăcare cu Crin Antonescu, nu va fi ultima. Dacă nu vor fura la referendum nu cred că vor atinge pragul necesar pentru prezenţă", a precizat Elena Udrea.

În legătură cu faptul că USL a decis ca prezidenţialele să aibă loc cu 45 de zile înainte de expirarea actualului mandat, Udrea a spus că "este o grabă" arătând că după părerea ei Crin Antonescu şi-ar dori "dacă se poate în februarie" să aibă loc alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa USL, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Victor Ponta, că USL a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei odată cu europarlamentarele.

"Decizia pe care noi am luat-o este de a organiza un referendum pentru modificarea Constituţiei odată cu alegerile europarlamentare de la sfârşitul lunii mai", a anunţat Antonescu.

El a menţionat că până la sfârşitul lunii martie se aşteaptă că şi din partea Comisiei de la Veneţia să existe un punct de vedere asupra proiectului în forma finală."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici