Udrea despre femeile din PDL: Nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important e cât şi ce munceşti

Preşedintele PDL Bucureşti, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că femeile din PDL muncesc cot la cot cu bărbaţii, iar pentru ele nu contează înălţimea tocului, ci cât şi ce muncesc.

64 afișări
Imaginea articolului Udrea despre femeile din PDL: Nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important e cât şi ce munceşti

Udrea despre femeile din PDL: Nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important e cât şi ce munceşti (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Udrea a declarat, sâmbătă, la Consiliul de Coordonare al PDL Cluj, că a fi ministru în Guvernul Boc înseamnă să munceşti şi să gândeşti să rezolvi probleme mari.

"A fi ministru în Guvernul Boc înseamnă să munceşti. Să te gândeşti în fiecare ceas ce să faci în ministerul tău să rezolvi problemele. Problemele mari pe care în timp de criză această ţară le are. (…) Aş spune, şi cu siguranţă că doamnele din PDL sunt de acord, că astăzi, pentru o femeie din PDL, ministru sau nu, nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important este cât şi ce munceşti. Femeile din PDL muncesc cot la cot cu bărbaţii partidului", a spus Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale a participat, sâmbătă, alături de premierul Emil Boc şi alţi miniştri, la Consiliul de Coordonare al PDL Cluj, în cadrul căruia se alege noua conducere a filialei. Pentru funcţia de preşedinte al PDL Cluj candidează doar deputatul Daniel Buda, care deţine această funcţie din anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici