Udrea: Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Unii oameni vin în politică şi după aceea dau de bunăstare

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani", difizată de ProTV, comentând acuzaţiile referitoare la demnitari care după ce ajung în funcţii încep să poarte haine scumpe, că ea a intrat în politică având Mercedes, genţi şi pantofi cu toc.

2450 afișări
Imaginea articolului Udrea: Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Unii oameni vin în politică şi după aceea dau de bunăstare

Udrea: Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu, când am venit în politică, am venit cu Mercedes. Eu aşa am intrat în politică: cu Mercedes, cu genţi, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani în politică şi mi-am făcut pe urmă toate astea. Eu aşa am venit. Ba, dimpotrivă, pot să spun că un pic mai bine îmi era înainte (...) din punct de vedere, desigur, financiar", a spus Udrea la emisiunea "După 20 de ani".

Ea a adăugat însă că nu asta este relevant.

Udrea a mai spus că unii oameni vin în politică şi după aceea dau de bunăstare.

Ea a adăugat că alţii vin în politică având deja o bunăstare, ceea ce îi face mai puţin sensibili la tentaţiile unei funcţii.

Liderul PDL Bucureşti a spus că ea a dorit să fie ministru pentru a putea să depăşească stadiul discursurilor politice şi să facă lucruri concrete pentru oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici