Udrea: Faţă de Blaga, eu am altă strategie, nu cer semnături pe relaţii personale

Elena Udrea a declarat că, în privinţa candidaturii la preşedinţia PDL, ea are, spre deosebire de Vasile Blaga, o altă strategie, care înseamnă un alt mod de a face politică, şi anume să obţină susţinerea membrilor de partid pe viziunea sa, şi nu să ceară semnături pe baza relaţiilor personale.

124 afișări
Imaginea articolului Udrea: Faţă de Blaga, eu am altă strategie, nu cer semnături pe relaţii personale

Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Eu, spre deosebire de domnul Blaga, am avut o altă strategie, care înseamnă şi un alt mod de a face politică, şi anume am considerat că susţinerea pe moţiunea pe care o prezint trebuie să fie cu adevărat o susţinere pentru viziunea mea pentru PDL, şi nu o susţinere legată de persoană", a precizat Udrea, duminică, la depunerea candidaturii sale la preşedinţia PDL.

"Dacă rogi colegii să semneze o hârtie şi nu le prezinţi moţiunea înainte înseamnă că semnătura lor nu este pe viziune, ci pe o relaţie personală, bazată pe o rugăminte la care dau curs", a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că îşi doreşte ca susţinerea să o aibă de la liderii de organizaţii, dar mai ales de la baza partidului şi să fie "pe viziune, şi nu legată de Elena Udrea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici