Udrea ironizează SRI: Îmi cer scuze pentru eroarea de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI

Elena Udrea ironizează SRI, într-o postare pe Facebook, arătând că îşi cere scuze pentru "eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI”.

431 afișări
Imaginea articolului Udrea ironizează SRI: Îmi cer scuze pentru eroarea de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI

Elena Udrea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI. Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei .Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Elena Udrea rămâne în arest în dosarul "Gala Bute", după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) i-a respins joi contestaţia la decizia aceleiaşi instanţe din 10 aprilie, când i-a respins o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar.

Decizia instanţei supreme este definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici